I onsdags hade jag förmånen att tillsammans med Johan Törnroth, ordförande för Lärarförbundet Stockholm, inviga årets SETT-mässa. Skandinaviens största mässa för modernt och innovativt lärande. I år lockade mässan över 5000 personer för att delta i möten, mingel, föredrag och seminarier om hur digital teknik kan användas i undervisningen för att uppnå bättre resultat. Nytt rekord igen! Tack alla ni som kom och gjorde årets mässa så lyckad.

SETT-mässan är ett utmärkt tillfälle för lärare att inspireras och lära av varandra. Det är därför så kul att mässan återigen slog besöksrekord.  Stockholm skolor ska erbjuda eleverna den bästa undervisningen och SETT-mässan är en liten, men betydelsefull del, i vår strävan efter en likvärdig och bra skola för alla.

Jag vill också passa på och rikta ett stort grattis till Sjöstadsskolans Karin Nygårds, som vann det allra första utdelade priset till Trevor Dolans minne. Pedagog Stockholms prisblogg säger det bäst: ”Stockholms lärare och elever är bra, bättre och bäst!”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s