Igår delades Stockholms stads pris Kvalitetsutmärkelsen ut för 18:e året. Kvalitetsutmärkelsen är Stockholms stads eget årliga pris för att uppmärksamma, belöna och rikta ljuset mot framgångsrik verksamhetsutveckling i staden. Alla kommunalt drivna verksamheter och enskilt drivna verksamheter som finansieras av staden är välkomna att delta i kvalitetsutmärkelsen. Prissumman är 200 000 kr. Jag delade ut pris i klasserna förskola och skola. Det är alltid väldigt roligt att dela ut pris till de människor som på ett målmedvetet sätt arbetar med att utveckla verksamheten, och att se alla de bidrag som tävlar.

Klassen förskola vanns av de kommunala förskolorna Karlbergs förskolor som ligger under Norrmalms stadsdelsförvaltning. Där har man framgångsrikt arbetat för att öka föräldrasamverkan och barnens inflytande.

Klassen skola vanns av den fristående skolan Kunskapsskolan Fruängen som systematiskt arbetat för att höja elevnöjdheten.

Grattis till Karlbergs förskolor och Kunskapsskolan Fruängen!

Annonser

1 kommentar »

  1. Tack Lotta för att du uppmärksammar oss i din blogg! Vi på Karlberg är så Glada och Stolta! Att vara med i kvalitetsutmärkelsen har gjort att våra strukturer tydliggjorts, att vi fått bättre insikt vad vi gör och vad vi ytterligare kan förbättra – både för våra barn och föräldrar och för oss själva. Dessutom har arbetet bidragit till att vi som grupp blir mer professionellt sammanstämmiga och kommer ännu mer samman!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s