Ola Palm, NO-lärare på Sturebyskolan i Enskede, har fått Kungliga vetenskapsakademiens Ingvar Lindqvistpris 2012, inom NO ”för sitt framgångsrika arbete i utvecklingen av projektbaserad undervisning, med inriktning mot kontinuitet genom grundskolans åldersklasser (”den röda tråden”) och ett engagemang som starkt bidragit till att Sturebyskolan utsetts till ”Idéskola i naturvetenskap” i Stockholm.”

Grattis Ola och grattis Sturebyskolan!

Naturvetenskap är ett av de ämnen som prioriteras i Stockholm. Du kan läsa mer om Sturebyskolans NO-arbete här.

Annonser

2 Comments »

  1. Det är en oerhört glädjande nyhet att en lärare i Sturebyskolan fick denna fina utmärkelse. Dock är det enligt min åsikt tveksamt om skolan kommer att behålla sin höga klass med tanke på att en redan överfylld skola tvingas ta emot allt fler barn från sitt upptagningsområde. Det krävs helt enkelt fler skolor i Enskede.

  2. ‘Naturvetenskap är ett av de ämnen som prioriteras i Stockholm.’ – det vore bättre om ni prioriterade att det finns skolplatser till alla barn i stället. och med prioriterade menar jag såklart att något konkret händer – utredningar och planer och sammanträde är inte bra nog – börja bygg nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s