Jag blev i förra veckan intervjuad av Lärarnas tidning och resultatet finns nu på deras hemsida, läs gärna hela. Det var en spännande intervju som berörde många olika områden. Vi pratade bland annat om lönespridning och hur vi jobbar med det i Stockholm. Med historiskt stora barnkullar har vi många utmaningar framför oss, men också mycket goda möjligheter att möta dem!

Annonser

2 Comments »

  1. Det pratas och pratas och pratas. Det skrivs artiklar och debatteras. Det gäller inte bara lärarlöner utan hemlöshet, psykiatri eller bostadsbrist. År efter år men inte mycket händer. Varför är så många politiker så inkompetenta på att handla? Samtidigt som desamma gärna pratar om hur viktigt det är med entreprenörsskap och drivkrafter.

  2. Har just läst din artikel i Lärartidningen och reagerar mycket starkt på ditt för- slag att de rektorer som vågar öka lönespridningen för lärare ska få mer betalt. Tycker att detta liknar vad vi såg i TV-nyheterna i dag där ett privat vårdbolag gav stora bonusar till de chefer som lyckats hålla nere kostnaderna. Resultatet av detta slår på ”tredje man”. Har själv jobbat i skolan i 40 år som lärare så jag vet vad lärarjobbet innebär och att en rektor varken har möjlighet eller kompetens att sortera lärare på detta sätt. Kan bara citera Einstein: ”Endast två saker är oändliga. Universum och mänsklig dumhet – och vad gäller universum är jag inte säker.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s