Folkpartiets landsmöte i Karlstad avslutades igår och jag är nu tillbaka i stadshuset i Stockholm. Det var mycket spännande dagar då många nya liberala förslag röstades igenom av ombuden. Debatten var stundtals intensiv, men som vanligt i Folkpartiet alltid trevlig.

Jag vill också tacka ombuden på landsmötet för att jag fick fortsatt förtroende att sitta i partistyrelsen och partiledningen. Jag ser fram emot att vara med och leda partiet de närmaste två åren!

Annonser

2 Comments »

 1. Jag gillar FP i Stockholm glöm nu inte bara att driva frågan om att kunna installera avfallskvarnar för matavfallet på samma villkor som man har en blöt soppåse under diskbänken.
  I Stockholms Avfallstaxa står inte en rad om möjlighet till kvarn och Stockholm Vatten uttalar sig enbart nedsättande om kvarnar både per telefon och på sin hemsida.
  Under rådande situation är stockholms fastighetsägare och BRF-styrelser livrädda för kvarnar och vi har nu ett läge där i stort sett ingen vågar sätta in kvarnar.
  Ingen vet vad som gäller trots att årsavgiften togs bort för ett par år sedan.
  En storskalig insamling i kärl och att Stockholms Län satsar på förbehandling vid centrala Biogasanläggningar skulle inte behöva stänga dörren för en möjlighet till att använda avfallskvarnar.
  Men det gör det idag tyvärr.
  Här finns det en fråga att ta tag i för någon som törs.
  Jag har själv en matavfallskvarn installerad och det är så synd att inte fler får uppleva ett kök med mindre lukt och färre flugor och bara varannan soppåse kvar att bära ut.
  Det är dags för FP att återigen stå upp för den personliga integriteten som en gång i tiden var ett karatäristika.

 2. Jag hoppas Jan Björklund någon gång tar sig tid och reser till Härjedalens kommun för att studera ungdomars löneläge och arbetsvillkor. Jan Björklund och Folkpartiets företrädare lever tydligen i en föreställningsvärld där sänkta ungdomslöner och sämre arbetsvillkor ska ge fler jobb för unga människor. Kom och se verkligheten. I Härjedalens har redan ungdomar skamligt låga löner och dåliga arbetsvillkor, men inte står det någon kö av unga som vill flytta hit för att jobba. Det är tvärtom. Ungdomarna flyr kommunen.
  Lennart Svensson i Ytterberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s