Igår hade jag den stora glädjen att få återinviga Johan Skytteskolan i Älvsjö. Under lite drygt två år har renoveringen pågått, men från början till slut har projektet pågått i nästan fem år. Årets elever välkomnades tillbaka till fräscha men stilmässigt bevarade lokaler. Den stora ljusgården och fasaden är bevarad, samtidigt är klassrummen och de gemensamma ytorna fyllda med ny teknik och andra smarta lösningar. Jag blev väldigt imponerad av den ljuddämpande konst Stockholm konst varit med och tagit fram. Tavlor målade på ljuddämpande material, verkligen form och funktion.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s