I torsdagens Dagens samhälle (ej online) rullas skandalen kring Swedbank Arena i Solna upp. Huruvida det pågått oegentligheter är upp till domstolen att avgöra. Oavsett utslaget är dock Salminens förfarande helt oacceptabelt. Att låta stadsdirektören ha ett extraknäck på detta sätt borde strida mot såväl förnuft som moralisk kompass.  Jag reagerar dessutom starkt på hur Salminen medvetet undanhållit att han blivit delgiven misstanke om grovt mutbrott. Då delgivning är en tydlig indikation på att åtal är nära förestående borde detta kommunicerats till allianskollegorna och medarbetarna. Att fortsätta att arbeta med de ovetandes kollegorna är mycket märkligt. Lars-Erik Salminen har nu tagit time out; den borde bli permanent. Att arbeta med politik är att arbeta i en förtroendebransch.

Annonser

5 Comments »

  1. Long time no see …. men jag bor och verkar i London just nu .

    Du anar inte hur Sverige åker utför i transparency league (ung förtroende och klarhet) utanför Sverige . En kung som går på porr club och inte kan hålla detta diskret utan via en depraverad överklass umgås med maffian. Mutskandaler i Gbg och Solna . Näringsliv särskilt Vattenfall och fastbranschen som mörkar sin verksamhet i ett europeiskt perspektiv.

    Tror Alliansen får akta sig så man inte förlorar nästa val.

    // dag klerfelt

    • Jo, och detta bekymrar också mig. Tror vi har varit alldeles för oskuldsfulla i dessa frågor och inbillat oss att vi är mer hederliga än andra. Den attityden är livsfarlig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s